KAPCSOLAT ÉS JELENTKEZÉS

Sas Viktória

info@azembercsaladja.hu

+36 70 / 458 22 63

Információ a jelentkezéshez:
Automatikus üzenetküldő rendszeren keresztül folyik a kapcsolattartás, ezért előfordulhat, hogy a Promóciók vagy Spam mappába kerül a visszaigazoló vagy információt tartalmazó válaszlevél. Kérem, ellenőrizze levelezőfiókját!
Ha
nem érkezik azonnali válaszlevél, előfordulhat, hogy elírta a saját e-mail címét. Kérem, ez esetben vegye fel velem a kapcsolatot telefonon.

Árak:

Pszichológiai konzultáció: 9 000 Ft, az első alkalom 1-1,5 óra, ahol megbeszéljük, milyen irányban érdemes elindulnunk.

Csoportos családállítás: 18 000 Ft

Részvétel csoportos családállításon képviselőként: 4 000 Ft

Egyéni családállítás: 23 000 Ft (feltétel: korábbi részvétel csoportos állításon, kivéve egyéni terápiás háttérrel, illetve rendkívüli esetben)

LEHETŐSÉG KEDVEZMÉNYRE: Elgondolkodtatott, hogy a jelenlegi helyzet mennyi bizonytalanságot tartogat magában, és ez alól az anyagi helyzetünk sem kivétel. Talán sokunkban felmerül, hogy most jobban odafigyeljen a kiadásaira, és kétszer is meggondoljuk, kiadjunk-e pénzt olyan dolgokra, amik “még ráérnek”. Ha így vagy a családállítással is, azon nem csodálkozom, és szeretném felajánlani a következőt:

Aki úgy érzi, szívesen eljönne, de most nem tud ennyit szánni rá, vagy nem érzi magát anyagi biztonságban, az jelezze, és lehetőséget adok, hogy 12.000 Ft-ért eljöjjön. A 12.000 Ft és az eredeti 18.000 Ft-os ár között is megegyezhetünk, ezt mindenkinek a saját lehetőségeire, és a saját lelkiismeretére bízom.
A segítői áron nem változtatok.
Egyéni családállításra 15.000 és 23.000 Ft közötti összegért lehet eljönni.

Sas Viktória © 2019. Minden jog fenntartva.